Οι εκδόσεις «Σχωριάδες» καλοδέχονται και υποστηρίζουν όλους τους δημιουργούς που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου, της Ηπείρου, αλλά και από την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, οι οποίοι θέλουν να εκδώσουν τα έργα τους.

Σκοπός μας είναι η καταγραφή των συγγραφέων, των βιβλίων και των εκδοτών που προέρχονται από τις Σχωριάδες, το Πωγώνι, την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, την Ήπειρο ή που σχετίζονται με αυτές τις περιοχές, με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο.

Οι υπεύθυνοι των εκδόσεών μας θα επιμεληθούν με ευαισθησία όλα τα μηνύματά σας, τα κείμενα, τις κουβέντες σας, ώστε αυτά να βρουν βήμα μέσα από τις εκδόσεις μας ή να παρουσιαστούν ως ολοκληρωμένες εργασίες μέσα από την ιστοσελίδα μας, να προβληθούν ακόμα και να διατεθούν προς πώληση.

Θέλουμε να υπάρχει χώρος για όλους τους Σχωριαδίτες, τους Πωγωνίσιους, τους Ηπειρώτες, ώστε να καταθέτουν από τα βάθη της ψυχής τους τα όνειρα, τις ιδέες και τα σχέδια που έχουν για τον τόπο και όχι μόνο.

Επικοινωνήστε με τις εκδόσεις για την παρουσίαση των έργων σας και της προσωπικής σας πορείας στον λογοτεχνικό και εκδοτικό χώρο.

Στοιχεία επικοινωνίας:
info@schoriades.gr και sxoriades@gmail.com.
Εκδόσεις «Σχωριάδες»
23ο χλμ. Λεωφόρου Μαραθώνος
ΤΚ 19009 – Ραφήνα Αττικής

Τηλ. Επικοινωνίας: 22940-79816, κα Σοφία Πολίτου - Βερβέρη